Чет. 28 маја, 2020

IVENSA MEDIA GROUP

IVENSA VESTI ONLINE NOVINE PORTAL

ŠOK ! GAZIO LJUDE KOLIMA JER „NE ŽELI DA MU DIRAJU DEVOJKU “ … VIDEO

Potpuni haos i ludilo, u OBRENOVCU! Nezadovoljan navodnim "naseljavnjem migranata" u OBRENOVAC I ZATO ŠTO "NEĆE DA MU DIRAJU DEVOJKU i napadaju", KAKO NAVODI, ULETEO JE POD PUNIM GASOM U KASARNU I ZAMALO POGAZIO VOJNIKE NA STRAŽI, NA DUŽNOSTI .

Potpuni haos i ludilo, u OBRENOVCU! Nezadovoljan navodnim „naseljavnjem migranata“ u OBRENOVAC I ZATO ŠTO „NEĆE DA MU DIRAJU DEVOJKU i napadaju“, KAKO NAVODI, ULETEO JE POD PUNIM GASOM U KASARNU I ZAMALO POGAZIO VOJNIKE NA STRAŽI, NA DUŽNOSTI .

Počinilac krivičnog dela čiji su inicijali  F.R. izvršio je isto, nešto oko 19 časova juče, tako što je upao svojim kolima u obrenovački Prihvatni centar za migrante, bivšu kasarnu, a sve to je snimao i delio uživo na svom Facebook profilu.

Vrlo brzo snimak je postao VIRALAN I LJUDI SU GA PREGLEDAVALI, delili VIŠE HILJADE PUTA.

Taj više nego šokantan snimak od događaja, od juče iz kasarne u OBRENOVCU je PUN VERSKE MRŽNJE I RASNE NETRPELJIVOSTI. UČESNIK JE VIKAO „NE ŽELIM MUSLIMANSKU DRŽAVU“ I VRIŠTAO DA „NE ŽELI OVO VIŠE DA TRPI“ !!

Isti snimak pogledajte u nastavku a mi upozoravamo da je uznemiravajući.

Nakon što se zaleteo kolima u kasarnu i kamp sa migrantima, vojska je promptno reagovala i pozvala policiju, koja ga je na licu mesta uhapsila i odmah je procesuiran.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright © All rights reserved | IVENSA DESIGN – ID, IVENSA MEDIA GROUP, CMIT – CENTER FOR THE MARKETING AND INFORMATION TECHNOLOGY, SCODE, REDACTION 2020.