IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE

Kako navode iz saopštenja, pripadnica Vojske Srbije B.M. (24) izvršila je samoubistvo u kući roditelja budućeg muža, u selu Dublje pored Bogatića. Navodno je pucala iz vatrenog oružja koje, kako je rečeno, pripada njenom vereniku.

Prelepa devojka B.M. je bila trudna tačnije bila je u petom mesecu trudnoće i trebalo je da se uda u subotu. Još nije poznato kada i KAKO se samoubistvo dogodilo.
Njen verenik koji je takođe pripadnik Vojske Srbije je jutros našao telo kada se vratio sa noćnog dežurstva.

"Otišao sam sinoć na posao. Sve je bilo u redu kad sam krenuo. Da nešto nije bilo kako treba, ja bih primetio. Ona je bila vedra, nasmejana kao i uvek. Kad sam došao, zatekao sam stravičan prizor", kaže J. M., verenik pripadnice Vojske Srbije B. M. (24) koja se jutros ubila iz njegovog pištolja.

I komšiluk je dao izjave u vezi ove nezapamćene tragedije.
- B. M. je uvek bila nasmejana, vedra, puna života. Ne mogu da verujem da bi ona digla ruku na sebe. Meni je ovo neobjašnjivo - priča jedan od komšija.

Stravična tragedija ne pamti se u ovom mirnom mačvanskom mestu. Tim pre jer ništa nije ukazivalo da bi se moglo ovako nešto desiti.

- Vraćajući se kući, video sam puno dvorište vojske i policije. Jednostavno, ne mogu da verujem. Ja sam baš danas video njenog muža i pričao sam sa njim. Zvao ga je jedan čovek i tu je sedeo i pio piće. Baš sam ga pitao gde mu je supruga i on mi je rekao da ovde žive. Ljubazan, fin mladi čovek. Ne mogu da verujem da se to desilo. Oboje su radili u Sremskoj Mitrovici pri vojsci. Znam da je trebalo da prave svadbu u subotu. Pričaju i da je bila u drugom stanju - priča meštanin.

Pripadnica Vojske Srbije, kako se navodi, samoubistvo je izvršila na Dan vojske 23. april koji se obeležava u znak sećanja na dan kada je 1815. godine na praznik Cveti podignut Drugi srpski ustanak za oslobođenje Srbije od Otomanske imperije.

Autor – I.S.

Izvor: internet

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR