IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE
Praznični ugođaj na Beogradskom sajmu počinje u petak 14. decembra i trajaće sve do nedelje 30. decembra 2018. godine; NE PROPUSTITE !

Prednovogodišnji ugođaj, koji je deo 58. godina duge svečarske tradicije Beogradskog sajma, namenjene pre svega najmanjim i najmlađim posetiocima, počinje na Beogradskom sajmu već u petak 14. decembra i trajaće sve do nedelje 30. decembra 2018. godine.

Upravo povodom najavljenog početka Beogradskog novogodišnjeg festivala na Beogradskom sajmu, u petak 14. decembra, u 18 časova, ispred hale 1, biće upriličen vatromet. Posetioci svih uzrasta moći će da uživaju u svečarskoj atmosferi koja najavljuje predstojeće praznike, radost i opuštanje.

Čuveni i tradicionalni Zabavni park u grandioznoj hali 1 počeće da radi već od 11 časova i biće otvoren svakog dana, sve do 30. decembra, od 11 do 20 časova. Najveći zabavni park ovog tipa i aktivan u ovo doba godine na čitavom Balkanu posetiocima svih uzrasta, i onima koji bi da se zabave sami ali čitavim porodicama, nudi brojna iznenađenja i neka od najnovijih i jedinstvenih čuda u ovoj vrsti zabave, koja i najodvažnije dovode pred ozbiljna iskušenja.

Vrteške, ringišpili, igraonice, tobogani i druge igre za podizanje adrenalina, potom mogućnost kupovine novogodišnjih poklona, pirotehničkih igračaka, suvenira i različite druge robe široke potrošnje, i to po prazničnim cenama, pa različite restoranske usluge, roštilj, slatkiši... razlozi su zbog kojih se i najavljeni vatromet može iščekivati s nestrpljenjem.

Ulaz u Zabavni park je besplatan, a korišćenje sadržaja se naplaćuje, pri čemu cene nisu menjane duže od pet godina.

Međutim, to nije sve. Praznični ugođaj na Beogradskom sajmu upotpuniće i nedavno otvoreni visokotehnološki zabavno-naučni park "Starland", takođe najveći svoje vrste u regionu, smešten u halama 7, 8 i 9. Ovo vrhunsko zabavište, namenjeno takođe svim uzrastima i afinitetima, nudi širok spektar popularnih zabavnih sadržaja, od bilijara, pikada, stonog hokeja i fudbala, zona peskom, dvoraca sa toboganima ili karaoka, do VR mašina poslednje generacije, "rolling automobila" i sl. "Starland" će biti otvoren svakog dana od 10 do 22 časa.

Konačno, oni koji bi da pretprazničku atmosferu iskoriste malo drukčije moći će to u tržnom centru "Sajam", bivšem "Bazaru", u hali 11. Sa širokom paletom robe široke potrošnje, tekstila, kozmetike i drugih artikala, često najtraženijih upravo u pretprazničko vreme, "Sajam" je prilika koju je šteta propuštati. Radno vreme TC "Sajam" je od 10 do 20 časova svakog dana, uključujući subotu i nedelju.

Od 14. do 30. decembra, cena prednovogodišnjeg parkiranja u krugu Beogradskog sajma je 150 dinara po satu.

Autor: I. S.

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR