IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE
sajam tehnike 2019. drustvo.html

63. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća tj Sajam tehnike na Beogradskom sajmu, trajaće ove godine od 21-24. maj 2019.

Sajam tehnike je najveći, najstariji, najpoznatiji i najugledniji specijalizovani sajamski događaj te vrste u regionu ali i na širem međunarodnom planu.

Pod sloganom "Vreme je za nove tehnologije" i ove godine Sajam tehnike će tokom četiri sajamska dana, u pet hala Beogradskog sajma, svoja tehničko-tehnološka postignuća predstaviti više od 600 direktnih i indirektnih izlagača, proizvodnih ili projektantskih kompanija, naučno-istraživačkih i obrazovnih institucija, start-up projekata i inovativnih pojedinaca iz više od trideset zemalja sa četiri kontinenta.

Primetna je sve veća zainteresovanost firmi iz Kine za promociju opreme i mašina i Ruske Federacije, da na najvišem nivou predstave domete i istraživanja svojih najuglednijih instituta u oblasti budućih efikasnih tehnologija. Svoje nacionalne ili grupne izložbe obezbedili su izlagači iz Češke, Austrije, Slovačke, Slovenije, Turske, Srbije...
VREME JE ZA NOVE TEHNOLOGIJE na 63. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća
Sajam će, u utorak, 21. maja 2019. godine, u 11 h, u hali 1 Beogradskog sajma, svečano otvoriti Nenad Popović, ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije, zadužen za inovacije i tehnološki razvoj.

Radno vreme 63. Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća biće od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a parkiranje u sajamskom krugu plaća se 150 dinara po satu.

Autor – I.S.

SVIĐA VAM SE ČLANAK ? DONIRAJTE SREDSTVA ZA ODRŽIVI RAZVOJ PORTALA !


OSTAVITE VAŠ KOMENTAR