SUTOMORSKE NOVINE / PORTAL
PROTEST HULIGANI ZID PLACA BEOGRAD
Grupa huligana koja se večeras okupila ispred Narodne Skupštine i na Trgu Republike u Beogradu nezadovoljna ishodom predsedničkih izbora divljački je pocepala transparent posvećen žrtvama NATO agresije i terorista OVK na Kosovo i Metohiji.

Beta javlja da je nekoliko jaja bačeno i na zgradu Vlade u Nemanjinoj ulici.

Oni ističu da je na ulicama "napeto", kao i da se kolona kreće bez organizacija i vođa protesta, a učesnici međusobno razmenjuju informacije kuda će da krenu.

Beta piše da je iz policijskog kordona novinarima rečeno da je ka njima poletelo nekoliko kamenica.

Ljudi, građani Beograda su očajni i razočarani jer NEMAJU POŠTOVANJE PREMA ŽRTVAMA! Pogledajte ceo snimak cepanja zida plača - OVDE NA LINKU.

Kao što se može videti na fotografijama koje objavljujemo, većina okupljenih je pijana, pošto ne ipušta pivo iz ruku. Protestanti poručuju da samo na ulici mogu „nešto da urade“.
PROTEST HULIGANI ZID PLACA BEOGRAD
Više slika i sadržaja možete pogledati ovde : INFORMER
i pogledati snimake:

YOU TUBE SNIMAK 1

YOU TUBE SNIMAK 2

VUČIĆ O PROTESTU U BGD i Predsednik Udruženja Simo Spasić

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, u vezi sa jučerašnjim protestom u Beogradu, da je Srbija demokratska zemlja, u kojoj svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje, i da je to u redu, sve dok je mirno. Nije ni malo srećan što su srušili Srpski "zid plača"!

Predsednik Udruženja porodica ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji Simo Spasić osudio je večeras rušenje “srpskog zida plača” ispred parlamenta i najavio krivičnu prijavu protiv počinilaca.

IZVOR: INTERNET; IN4S PORTAL I INFORMER


OSTAVITE VAŠ KOMENTAR