IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE
NOGO DOBIO NOGU, IZBAČEN / ISKLJUČEN JE IZ DVERI !

Poslanik Srđan Nogo, 19.02.2019. je isključen / IZBAČEN IZ DVERI .

Odluku o tome donela je diciplinska komisija stranke zbog, kako kažu, "kontinuiranog delovanja suprotno odlukama najviših organa Pokreta, čime je grubo prekršio Statut".

Postupak protiv Noga je pokrenut nakon što je na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu doneo vešala. Prethodno je isključen iz Predsedništva, zato što je rekao da premijerka Ana Brnabić, ako je parafirala Dablinski sporazum sa EU o migrantima, "treba da bude obešena na Terazijama, a pored nje i Aleksandar Vučić".

"Disciplinska komisija je zaključila da su delovanje Srđana Noga i radnje koje je preduzimao u bliskoj prošlosti ozbiljno ugrozile ugled Pokreta, urušile osnovne programske ideje istog i bile suprotne odlukama najviših organa Pokreta. Zbog svega navedenog Disciplinska komisija je odlučila da on ne može više biti član Pokreta i od sada svaki njegov nastup ne predstavlja stav, niti politiku Dveri", piše u saopštenju.

Ispod slike na TWITTERU 11:54 AM - 9 Feb 2019, NOGO JE OBJAVIO: - "Da više niko u Srbiji ne mora da se ubije zbog siromaštva i pljačke, i da konačno odgovaraju lopovi i izdajnici. Da vlast ne veša građane svaki dan porezima, akcizama, korupcijom, besparicom, nemanjem posla i perspektive za život. E zato ovo nosim. Uhapsite mene @NesaStefanovic" .

Inače, na prošlom protestu jedan maloletnik nosio je maketu vešala, nakon čega je priveden, a potom i pušten. Osim njega, priveden je i još jedan muškarac, koji je ostao u pritvoru.

Autor – I.S.


OSTAVITE VAŠ KOMENTAR