IVENSA VESTI ONLINE NOVINE
napad na bekvalac hronika.html

Kako se navodi, Bekvalčevu je pretukao suprug. Policija i nadležno tužilaštvo se, zasad, nisu oglasili povodom ovog slučaja.

Jutros oko 4.30 h, kako pišu mediji, došlo do fizičkog sukoba između Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića u njihovoj kući na Dedinju.

Navodi se, da je pevačica oko 11.15 h došla u Urgentni centar i lekarima je rekla da ju je muž tukao tačnije je ispričala da se njen suprug napio, da mu je ona pronašla ljubavne poruke u telefonu i da ju je on posle toga pretukao.

Natašu su čuli da kroz suze da izgovara sledeće reči: - On je pijana budala. Stiskao me je, šamarao i udarao nogama i rukama.

Posle toga je ona je razgovarala sa dežurnim policajcem koji joj je rekao da posle pregleda treba da donese povredni list i da nasilje prijavi policiji, prenose mediji. Kako saznajemo Nataša je išla 2 puta u Urgentni centar jer joj se pozlilo od batina!

Policija je krenula u potragu za Lazukićem odmah po prijavi. Tražili su ga u stanu, ali nije bio tu.

Za nasilje u porodici su zaprećene kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju da su nastupile teške telesne povrede kazne su i do deset godina zatvora.

Autor – I.S.

Izvor - Internet

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR