IVENSA VESTI / ONLINE NOVINE
BUDUĆNOST SRBIJE JE DANAS !ZATVARANJE CENTRALNIH ULICA VEĆ OD 13H

Preporuka načelnika saobraćajne policije Beograda ~ Dragana Bogosavca je da građani danas zbog najavljenog mitinga sve svoje obaveze završe u prepodnevnim satima i da se ne kreću automobilima u Beogradu.

Kako je izjavio od oko 13.30 očekuje se priliv učesnika mitinga i prve veće gužve u gradu. Najavljeno je da će na današnjem mitingu biti pristuno više od 100.000 ljudi!

Zbog održavanja skupa, ulice oko Doma Narodne skupštine zatvorene su za saobraćaj od četvrtka od 22 časa, sve do petka u ponoć.

Iz bezbednosnih razloga zatvoreni su Trg Nikole Pašića, Dečanska (od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela) i Vlajkovićeva ulica (od Kosovske do Dečanske).

Upozorio je i na velike gužve na Brankovom mostu. Iz uprave Beograda su poručili da je zbog zatvaranja ulica oko Doma Narodne skupštine već došlo do stvaranja velikih gužvi.

Ranije je iz predsedništva Srbije najavljeno da će skup u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ početi danas u 18 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine.

Na skupu će pored predsednika Srbije Aleksandra Vučića govoriti i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto.

Predsednik Vučić je najavio da će na mitingu „Budućnost Srbije“ danas „s narodom biti“, a verovatno izvesti i neku pesmu, legendarni rok bend Riblja čorba, Aca Lukas, Oliver Mandić, kao i druge javne ličnosti koje se ne bave politikom.

Autor – I.S.

SVIĐA VAM SE ČLANAK ? DONIRAJTE SREDSTVA ZA ODRŽIVI RAZVOJ PORTALA !


OSTAVITE VAŠ KOMENTAR